Meny
 
Fin høstkåpe fra mark + brandy

Høstens fineste jakker og kåper

Alt fra rutete og kule kåper, via spennende farger til klassiske favoritter. Her er kåpene og jakkene som varmer deg i høst.

Høsten er ankommet! Egentlig ganske koselig, synes du ikke? Butikkene bugner over av høstens fineste kåper og jakker. Vi har tatt en rundtur på senteret, og viser her noen av favorittene.

 

Det er ytterplagg å finne for enhver smak, og motebildet rommer selvfølgelig enkle kåper i marineblått, svart og grått, men også fargerike og mønstrede varianter. Det er opp til deg og din stil hva du ønsker å kle deg i. Kamelfarger, ruter, skinn og farger er über-aktuelt, og blant det vi viser fram her. Vi håper du lar deg inspirere. Det finnes selvfølgelig mange flere kåper og jakker i butikkene våre, så ta turen innom og finn din favoritt!

 

En klassisk lys kåpe lyser praktisk talt opp en grå og mørk høst. Den er ideell til mørke antrekk, men også nydelig til farger og mønstre som en nedtonet kontrast. Kåpe fra Filippa K hos Nadine, kr 3900.

 

Denne ullkåpen er laget i Italia, og er overraskende lett på. Med andre ord meget behagelig! Fargen er alltid aktuell, så denne har potensialet til å bli en ordentlig favoritt i klesskapet. Gå for et antrekk i brune toner, en av sesongens store trender, til kåpen. Det blir både moteriktig og personlig! Kåpe fra Marc o’Polo hos Helt Coco, kr 4549.

 

En dus grønn tone gir stilen din en ekstra piff, men fargen er samtidig såpass mild at den er anvendelig til alle anledninger. Det varme og pusete stoffet gjør at du kan ta med deg denne inn i vinteren, også. Kåpe fra Emporio Armani hos Ginny, kr 5045.

 

Ruter har holdt seg i motebildet lenge, og det er ingenting som tyder på at det endrer seg med det første. Denne er iøynefallende, rett og slett et skikkelig statement. Fargekombinasjonen er råkul, og vi har lyst til å style den med mønster og denim! Rutete kåpe fra 2nd Day hos Day Birger et Mikkelsen, kr 3000.

 

Er du større fan av jakker enn kåper, kan en litt lengre blazer-variant være noe for deg. Det mørke rutemønsteret gir jakken det lille ekstra, og denne styles utrolig fint med et par blå jeans, en pologenser og enkle boots. Rutete jakke fra Inwear hos VIC, kr 2800.

 

En praktisk frakk med stilige detaljer kan kles både opp og ned. Til hverdags med varmende sko, som for eksempel Uggs, svarte skinny jeans og en enkel topp, og til festligere lag med hæler, et fargerikt skjerf og en mønstrete kjole. Denne har flere kule designelementer, som skinnpartier rundt ermene. Flott frakk fra Tiger of Sweden hos Marianne’s, kr 4999.

 

Denne jakken er to i én! Fuskepelsen fra Beaumont kan nemlig brukes på begge sider. Jakken finnes også i en kåpe i grått. Bruk den til grå dressbukser og en kasjmirgenser, det gir en vakker ton-i-ton høststil. Fuskepels fra Beaumont hos 4Women, kr 3400.

 

Denne stilige kåpen er silkemyk, og har splitt på hver side. Det gir kåpen en ekstra tvist. Style den lag-på-lag med en skinnjakke under og mørkegrå jeans for å rocke den litt opp, eller fremhev det klassiske med et par smale dressbukser og skjorte. Kamelfarget kåpe fra Manuela Conti hos De Fem Hjørner, kr 8999.

 

Inspirert av klassiske flanelljakker, men oppgradert noen hakk. Så fort du har tatt på deg denne jakken, vil du gå i den hele tiden. Vi digger den overdimensjonerte looken, og syns den blir rå stylet med et par kule boots. Resten av antrekket kan du gjerne holde enkelt.

Rutete jakke fra Isabel Marant Étoile hos Mark + Brandy, kr 5700.

 

Skinnjakker er et ytterplagg som alltid er til stede i motebildet, men vi syns det er så gøy med de nye silhuettene som har dukket opp. Denne silhuetten rekker til hoftene, minner om en blazer eller army-jakke og er et kult alternativ til biker-jakken. Den brune skinnjakken fra Ganni er one of a kind, og kun tilgjengelig i et par utvalgte butikker. Bruk den til en skinnkjole for en ultimat skinneffekt, eller for eksempel til bukser i kordfløyel og et par iøynefallende sko. Skinnjakke fra Ganni, kr 6999.

Sist endret - 03 oktober 2019