Meny
 
kollasj med shortser og en mann

MODELLEN HAR PÅ SEG: Shorts fra Gant kr 1000,- // Jakke fra Gant kr 2500,- // Piquét fra Gant kr 800,-

Herremote: 15 shortser du vil digge!

Har du planlagt en deilig ferie til Frankrike, eller skal du nyte late dager hjemme i Oslo? Vi tok en titt på det brede shortsutvalget på Sandvika Storsenter, og fant frem våre favoritter denne sommeren.

Endelig er sommeren her, og kanskje er det på tide med et par nye shorts-tilskudd i sommergarderoben? Her på Sandvika Storsenter er vi klare for sommervarmen, og våre mange herrebutikker bugner over av kule, luftige og freshe sommershortser.

 

 

cubus

kr 299,-

 

zara

kr 359,-

 

Enten du har en sporty stil eller trenger en shorts til jobben i sommervarmen, finner du akkurat de shortsene du er ute etter hos oss. På kjedebutikkene Zara, Cubus og H&M kan du velge og vrake enten du er på utkikk etter badeshortser, lin- og chinoshortsen som passer til det meste, eller den behagelige sommershortsen du vil ha på deg når du slapper av i hengekøya på hytta.

 

 

h&m

kr 199,-

 

H&M

kr 199,-

 

H&M

kr 299,-

 

H&M

kr 99,-

 

TIPS!

Kombiner chinoshortsen med en enkel t-skjorte for en avslappet og kul look, eller en piquet-trøye for å gi antrekket et «preppy» uttrykk. Med en avslappet linskjorte og seilersko til, er du klar for båtturen med familien i sommer.

 

For en sporty look og kjøligere kvelder, kan du kombinere shortsen med et par kule sneakers og en college-genser.

 

 

carlings

Valient kr 499,-

 

carlings

WinWin Swim kr 249,-

 

urban

kr 549,-

 

Skal du på festival i sommer, eller på sydenferie med kjæresten? På Carlings og Urban finner du de kule og sporty shortsene du trenger. Ingenting skriker sommer mer enn når du endelig kan bytte ut jeansen med en fresh, ny shorts!

 

 

volt

Samsøe & Samsøe kr 599,-

 

volt

These Glory Days kr 599,-

 

volt

These Glory Days kr 499,-

  • GANT_SandvikaStorsenter_Shorts_Gutta_kr1000.jpg
  • GANT_SandvikaStorsenter_Shorts_Gutta_kr1100.jpg

gant

Gul shorts kr 1000,-

Mørk shorts kr 1100,-

 

Gant, Volt og Mark & Brandy finner du kvalitetsmerkene du er på utkikk etter, enten det er til sommerfesten, jobb eller kjæresteturen til Italia. Du vil garantert finne de shortsene du trenger, uansett anledning, på Sandvika Storsenter. 

 

Kom innom Sandvika Storsenter for eksperthjelp før du skal på sydenferien, og vi lover at du vil bli fornøyd!

Hilsen Line

Sist endret - 05 juli 2018