Meny
 
God variasjon hos VIC herre

God variasjon hos VIC herre

Hos VIC kan du kle deg opp til fest, og til avslappet hverdag, fra merker som Hugo Boss, Riccovero og Mario Conti. 

 

Akkurat nå er det mengder av deilig vintertøy og festklare antrekk hos Vic, så titt innom, da vel!

VIC tilbyr alt fra parkaser til bomullsgensere og dressjakker. I tillegg har herreavdelingen Jean Paul, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Riccovero, Mario Conti, Levi´s og Lee, for å nevne noen. Samt undertøy og nattøy fra Calvin Klein og Boss. 

Boss ble etablert i 1924 av Hugo Ferdinand Boss, og er i dag et globalt merke, der skreddersøm står i høysetet. Dresser, hverdagsklær og undertøy er blant det en får fra Hugo Boss. Tommy Hilfiger har også en solid historie bak seg siden oppstarten på midten av 1980-tallet, og er en herlig miks av sporty amerikansk livsstil og moteriktig design. Det samme gjelder så klart Calvin Klein, Levi’s og Lee.  

 

Du finner også norsk design hos VIC. Jean Paul og Riccovero er norsk, og lager alt fra flotte dresser til komfortable og uformelle klær. Om det er jeans du er på jakt etter har VIC et stort utvalg, blant annet fra Levi´s og Lee.  

 

 

Det samme gjelder selvfølgelig for kvinnene! Det er flust av ulike merker å velge i, blant dem InWear, Blu, Oroblu, Calvin Klein og Jean Paul.

 

Akkurat nå er det mengder av deilig vintertøy og festklare antrekk hos VIC, så titt innom, da vel!

Sist endret - 18 november 2019