Meny
 
toppbilde black friday festantrekk

Finn det perfekte festantrekket på Black Friday!

Julebordsesongen er i gang, og motebutikkene er fulle av vakre festantrekk. Hvorfor ikke benytte deg av våre fantastiske Black Friday-tilbud og sikre deg ditt perfekte julebordsantrekk til en billig penge?

Her på Sandvika Storsenter tar vi Black Friday på alvor, og det betyr at du kan gjøre fantastiske kupp på hele senteret både på fredag og lørdag.

 

Julens mange festlige anledninger kan som kjent by på en og annen kleskrise, men fortvil ikke, for på Sandvika Storsenter har vi garantert julebords- og festantrekket du leter etter. Enten du er på utkikk etter en av sesongens vakre festkjoler i juvelfarget velur, vil kjøre full glam i festlige paljetter, eller ser etter den romantiske kjolen i blonder eller print, finner du akkurat det du leter etter hos oss på Sandvika Storsenter.  

 

-20-40 % avslag

DAY Birger et Mikkelsenfør kr 2.600

 

Days Like Thisfør kr 599 nå -30 %

 

Under Black Friday har blant annet våre motebutikker Mango, Cream, Cubus, Lindex, Bik Bok, DAY Birger og Mikkelsen, Kiman, Nadine, KappAhl og Vero Moda fantastiske tilbud, som vil gjøre din festantrekk-shopping til en lek. Her finner du kjoler, topper, skjørt og drakter hengende på rekke og rad, til herlige rabatter.

 

Cream, Før kr 1.099, Nå -50 %

 

-20-40 % avslag 

DAY Birger et Mikkelsen, skjørt før kr 3.199

 

-20-40 % avslag

DAY Birger et Mikkelsen, topp før kr 1.400

 

 

 

Bianco, kr 599,95

Festskoene sikrer du deg selvfølgelig også under helgens Black Friday-salg, og med det imponerende utvalget innen skobutikker du finner på Sandvika Storsenter, er det slett ikke vanskelig å finne skoene som vil fullføre din julelook.

 

Black Friday-tilbud florerer på Bianco, Din Sko, Nye Sko, Bekkestua Sko, Sapatos, Nilson Shoes og Shoebaloo, så her er det bare å slippe din indre fashionista løs

 

Julesesongen er tiden for å kjøre på med litt ekstra glamfaktor, og accessoirene er som vi vet prikken over i-en i ethvert festantrekk. Er du på let etter ekte varer finner du sølv, gull, perler og diamanter hos våre gullsmeder. Mestergull, Gullfunn, Thune og Thomas Sabo har en rekke smykker på Black Friday-salg. Hos Glitter og Accessorize finner du statement-smykkene som vil glamme opp julens partyantrekk til det fulle.

 

Mango, kjole kr 1.799

 

Mango, kjole kr 499

 

Hilsen Line

Sist endret - 03 desember 2018