Meny
 
toppbilde

Festfin i blomster

Endelig kjenner vi våren i lufta og her på Sandvika Storsenter har vi gjort det klart for sesongens mange fest anledninger. Enten det er til 17. mai, konfirmasjon, bryllup eller den årlige hagefesten, vil disse kreasjonene ta pusten fra de fleste!

I år florerer det bokstavlig talt på Sandvika Storsenter, og nå snakker jeg om ikke alle de fine blomsterbutikkene. Det er festsesong og hva er ikke bedre enn å blomstre litt når du skal i bryllup, feire 17. mai eller i konfirmasjon? Blomsterprint er en av de aller største trendene i motebildet i år og på Sandvika Storsenter bugner det over av vakre blomsterkjoler i alle fasonger og farger.

 

Jeg syns ofte det er vanskelig å finne det perfekte antrekket til bryllup, 17. mai eller hagefesten. Selv om garderoben min er overfylt, får jeg ofte tendenser til en smålig panikk når jeg fibrilsk kaster rundt meg av kjoler som ikke passer anledningen. Følelsen av å kjenne på klesskrisen er nok de fleste kjent med, men har du noen få kjoler som sitter som et skudd og passer de aller fleste anledninger, ja da er du reddet!

 

Disse kreasjonene gjør akkurat dette. Blomsterprintene er både festfine, feminine, romantiske og ikke minst helt på trend! Etter å ha fartet rundt på Sandvika Storsenter skjønte jeg for at jeg hadde kommet til riktig sted for å finne kjolen til alle våren og sommerens store og små festligheter.

 

Blomsterkjoler

  • Sandvika_Blomsterkjoler_Web_ByTiMo_2_700px.jpg
  • Sandvika_Blomsterkjoler_Web_VeroModa_3.jpg
  • Sandvika_Blomsterkjoler_Web_BaumUndPfergarten_700px.jpg
  • Sandvika_Blomsterkjoler_Web_ByTiMo_700px.jpg
  • Sandvika_Blomsterkjoler_Web_DayslikeThis_700px.jpg
  • Sandvika_Blomsterkjoler_Web_Ganni_700px.jpg
  • Sandvika_Blomsterkjoler_Web_UllaJohnson_700px.jpg
  • Sandvika_Blomsterkjoler_Web_VeroModa_700px.jpg

 

 

Gul med knapper foran fra Vero Moda kr 450, Sort kort oversize kr 380,

Rød lang wrap fra Days Like This kr 699, Lang med ermer til albuen store rosa blomster fra By TiMo/Kiman kr 3000, Lang gammelrosa med volanger fra By TiMo kr 2900, Gul med lilla blomster fra Baum und Pfergarten/ Nadine kr 3099, Blå med hvite blomster (Statisk) fra Ulla Johnson kr 6200

 

 

Er du på utkikk etter den perfekte blomsterkjolen til bryllupet du skal i, eller ønsker å blomstre litt på 17. Mai vil du garantert finne en favoritt blandt det store utvalget på senteret! Dette er kjoler du vil bli lagt merke til i samtidig som du vil føle deg rålekker!

 

Husk at du også finner Pia Tjeltas vakre kreasjoner på Sandvika Storsenter. De kan du lese mer om her.

 

Jeg har saumfart butikkene etter min ultimate blomsterkjole som vil redde meg ut av enhver klesskrise, så nå kan festlighetene bare begynne!

 

Her er mine favoritter for enhver festanledning.

 

Hilsen Line

 

NATTÅPENT

Tirsdag 10-24

 

Vi har alt du ønsker deg til 17. mai.
Velkommen til feststemning på Sandvika Storsenter!

 

 

Sist endret - 08 mai 2018