Meny
 
nærbilde detaljer hatt, briller og skjørt

Dette vil jeg ha på meg i sommer

En gang for alle: På Sandvika Storsenter finnes alt du ønsker deg, og her er mine ultimate sommerfavoritter!

  • SandvikaStorsenter_Mine-onsker-for-sommeren_15.jpg
  • SandvikaStorsenter_Mine-onsker-for-sommeren14.jpg
  • SandvikaStorsenter_Mine-onsker-for-sommeren_1.jpg
  • SandvikaStorsenter_Mine-onsker-for-sommeren_3.jpg

I det siste har jeg blitt innmari opptatt av god kvalitet, men det skal på ingen måte å koste skjorta. Planen er at garderoben min skal bestå av stilsikre og mer eller mindre tidløse plagg, som alle kan kombineres om hverandre til ulike anledninger. Dette gjelder selvfølgelig også sommergarderoben min.

 

  • SandvikaStorsenter_Mine-onsker-for-sommeren_9.jpg
  • SandvikaStorsenter_Mine-onsker-for-sommeren_10.jpg

Naturlige og kjølende tekstiler er essensielt, og i sommer har jeg fått dilla på lin. Lin er for meg ensbetydende med late sommerdager, og gir meg en følelse av å være på rivieraen midt i Oslo. 

 

Denim

Det sorte skjørtet med knapper, den hvite skjorta, t-skjortene og kjolen er alle med på å skape et «effortless» men chic uttrykk, og er superkomfortabelt i varmen. Denim er også en selvfølge i garderoben min, og min kjærlighet for Levi´s ser ikke ut til å ha en ende.

 

 

 

Øverst på lista står den fine denimjakka fra herrekolleksjonen som jeg plukket opp på Carlings. Denne er litt lengre i modellen, og er kjempefin å kombinere med en feminin sommerlook. Den korte jeansen (fra samme merke og sted) er av modellen wedgie straight, og er sommerkort og avklippet slik at du få vist frem anklene.

 

Kaftankjolen

 

Jakken fra Mango i safaristil gjør jeansen med ett litt strammere, og med stråhatten fra Hanskeriet er antrekket komplett. Om sommeren bor jeg forøvrig i stråhatt, som etter min mening gir ethvert antrekk litt feriefølelse – som med kaftankjolen fra Day.

 

Et løst og ledig plagg som denne kjolen er et must om sommeren. Den kan jeg kaste over badetøyet, og vipps, så er jeg klar for lunsj. Det freshe, grafiske printet gjør den helt tidsriktig, jeg føler meg finere og den holder meg sval etter lange, varme dager.

 

Denne er like fin til hytta som til storbyferien, og nett å pakke med seg i strandbagen eller trillekofferten.

 

Jeg håper du har fått litt inspirasjon til sommergarderoben - det har i alle fall jeg! Ta turen innom Sandvika Storsenter når du skal oppdatere sommergarderoben. Der har de nemlig alt du vil ha, og mer til! 

Hilsen Line

Sist endret - 24 mai 2018