Meny
 
kollasj av høstklær til mann

Dette er høsttrendene for herre

Akkurat nå florerer det med lekre høstnyheter i butikkene, og denne høsten er det et par nye trender dere gutter bør bite dere merke i.

 

Kordfløyel

Corduroy, eller kordfløyel, er en stor trend i motebildet akkurat nå, og på Volt, Carlings og Cubus på Sandvika Stosenter finner du en rekke freshe kordføyelsplagg du kan freshe opp høstgarderoben med. Hva med en kul jakke til jeansen, eller rett og slett bytte ut jeansen med en lys kordfløyelsbukse? Det grove materialet gjør seg både til t-skjorte, collegegenser, strikk og skjorte, og viser at du følger med i tiden.

 

 

 

Fargenyanser

Mørk oliven, brunrødt og brunt, samt rustfarger som oransje og rødt, er farger vi ser mye av i trendbildet om dagen. Fargene er lette å kombinere med basefarger som grått, mørkeblått, hvitt og sort, og gir høstlooken et løft, når vi nå går mot mørkere tider. Sandbeige, kamel og grønne fargenyanser gir antrekket et mer spennende uttrykk uten at du ser ut som du prøver for hardt.

 

 

 

Casual

Denne sesongen skal buksene ikke lenger sitte pinnstramt, og hos flere av merkene finner du en mer avslappet versjon av dressbuksen. Den skal gjerne være kortere eller «croppet», og som på Filippa K-buksen fra Volt, ha en strikk i livet. Det gjør at den gir deg en casual look, uten å virke hverken for stiv eller for avslappet. Kombiner buksene med deilig strikk eller skjorte, og så lenge været tillater det er det bare å gå med bare ankler. Når gradestokken går nedover er det bare å finne frem et par freshe sokker til, så blir de en del av antrekket.

 

 

 

Helfarget jeans

Retro jeans i helfarget og tykk denim er det viktigste på buksefronten. Disse skal heller ikke sitte kjempestramt, og gjerne være helt uten vask. Vi anbefaler deg å gå for sorte og mørkegrå olabukser i tillegg til den obligatoriske mørkeblå denne sesongen. Disse fargene er nemlig perfekte for å kombinere med trendfargene vi har nevnt over.

 

Kom innom Sandvika Storsenter for å fornye din høstgarderobe, her finner du nemlig alt du ønsker deg! 

Hilsen Line

Sist endret - 22 august 2018