Meny
 
kollasj av jeans

Dette er de kuleste jeansene i høst

Ta en kikk på disse jeansene – med spennende detaljer og snitt utenom det vanlige. Vi digger jeans med det lille ekstra!

Utvalget av jeans er stort, og ekstremt variert. Det finnes med andre ord noe for enhver smak, og enhver kroppsfasong. Vi har saumfart butikkene for å vise deg jeans med det lille ekstra. 

 

Jeans med stretch eller såkalte «rigid jeans», uten stretch, er begge til stede i motebildet, så her kan du gå for det du foretrekker. I hver kategori er det et mylder av ulike vasker, snitt og detaljer. 

 

Kanskje aller mest fremtredende i høst er jeans med vide bein. De blir på sett og vis som et par løse dressbukser, og kan styles til hettegensere og sneakers, eller til skjorte og boots, alt ettersom. 

 

Mom jeans og skinny jeans

Steinvaskede jeans er for fullt tilbake i motebildet, og i en retro «mom-fit» sender den tankene til det sene 80-tall og tidlige 90-tall. Mom jeans er gjerne jeans i rigid passform, har høyt liv og relativt smale ben. Dagny Mom Jean fra Gina Tricot er en av deres mest populære passformer for tiden, det samme er denne steinvaskede grå fargen. 

 

Jeans fra Gina Tricot kr 499

 

Stretchy skinny jeans er og blir en favoritt. De er komfortable på, og stoffet er ofte mykere enn denim uten stretch. Hvis du liker diskret detaljer, som gjør at jeansen skiller seg litt ut, er en med mørkere lommer på rompa et alternativ. 

 

Jeans fra Zizzi kr 749

 

Ekstra pynt

Var du ungdom på 2000-tallet levde du i storhetstiden for særegne, pyntede statement-jeans. Tenk paljetter, iøynefallende logoer, lommer, knapper og sømmer og ekstremt lave liv. Detaljene på lommene på disse jeansene fra Mos Mosh minner oss litt om den tiden, men jeansen er  noe mer nedtonet i stilen, og oppdatert til å passe i 2019. Vi digger den! Små paljetter og steiner på lommene, i kombinasjon med en fin passform med litt sleng i beina. 

 

Jeans fra Mos Mosh hos Olivia’s Verden  kr 1499

 

Jeans med bånd langs sidene er i vinden, og i svart blir uttrykket elegant, og litt rocka. Levi’s har en variant med logo, og helt riktig for en trendy stil. 

Jeans fra Levi’s kr 1049

Jeans fra Denim Hunter hos Sessa kr 1000

Romslige bein

Vi nevnte jeans med vide bein tidligere i saken. De er helt i tråd med motebildet, og gjør jeansen til et sofistikert statement til ethvert antrekk. Ganni var tidlig ute med sine wide leg-jeans, og denne i lys blå denim med vridde sømmer er superfin!

 • Ganni-wide-leg_2.jpg
 • Ganni-wide-leg_3.jpg
 • Ganni-wide-leg_1.jpg

Jeans fra Ganni kr 2099

 

Jeans med splitt gir buksen et snev av skinny jeans og et snev av slengbukser. Gannis i stretchdenim passer flott til pumps og blazer på fest. Line of Oslos jeans med splitt serverer også detaljer i midjen, og de blanke knappene i gull gjør seg godt til en pologenser og svarte boots. 

 • Ganni-m-splitt_3.jpg
 • Ganni-m-splitt_2.jpg
 • Ganni-m-splitt_1.jpg
 • Ganni-m-splitt_4.jpg

Jeans fra Ganni kr 1499

 • Line-of-Oslo-Mark-+-brandy_1.jpg
 • Line-of-Oslo-Mark-+-brandy_2.jpg

Jeans fra Line of Oslo hos Mark + Brandy kr 1300

 

Hvitt og lommedetaljer

Den velkjente «moteregelen» om at hvite jeans ikke skal brukes i vinterhalvåret bryr i alle fall ikke vi oss om. Hvite jeans er kanskje enda finere når temperaturen synker! Tenk hvite jeans til en beige ullgenser og trench-frakk – så stilig. Med et par jeans med farget tråd og råkant kan du pynte jeansen opp og ned slik du selv vil. Lommer er nok en jeans-trend, inspirert av «workwear»-trenden, der praktiske materialer og elementer dukker opp på klærne. 

 

Jeans fra Abrand Jeans hos Carlings kr 999

 

Jeans fra Anine Bing hos Kiman Woman kr 2000

 

Myke jeans med workwear-inspirasjon er helt riktig akkurat nå, det samme er baggy varianter. Det ikoniske jeans-merket Lee, og det norske og bærekraftige merket Karve, har jeans som er helt i tråd med disse trendene.

 • Lee-hos-Carlings2.jpg
 • Lee-hos-Carlings3.jpg
 • Lee-hos-Carlings4.jpg
 • Lee-hos-Carlings0.jpg
 • Lee-hos-Carlings1.jpg

Jeans fra Lee hos Carlings kr 999

Sist endret - 06 november 2019

Relaterte artikler

Mote og skjønnhet

Lever inn klærne dine til reparasjon hos H&M Sandvika

Siden 2019 har H&M på Sandvika Storsenter tatt imot klær til reparasjon eller justeringer – uansett merke. Tilbudet er et samarbeid med det norske gründerselskapet Repairable. Ideen kom da gründer Ingvill Kerob så at tiden ikke strakk til for å lappe på ødelagte klær til barna. Samtidig ville hun videreføre verdien i å reparere. Repairable er en digital tjeneste som skal gjøre det enkelt å få reparert klær og sko. Det er faste, forhåndsbestemte priser på alt fra å reparere hull, legge opp eller skifte glidelås.

Publisert 18. februar 2020