Meny
 
Hovedbilde sommersko kollage

Dette er de 10 kuleste sommerskoene for gutta!

Varmere vær tilsier lettere klær og, ikke minst, sko som passer til. På Sandvika Storsenter har vi et bredt utvalg sommersko til menn i alle aldre og for enhver stil. Her er våre 12 stilsikre favoritter – i butikk akkurat nå!

 

Sebago/Nye Sko, kr 1800

 

Seilerskoene er en klassiker som holder stand år etter år. Skoene er laget for å være lette å ta av og på og er robuste, samtidig som de er fine til alt. Skoene kan brukes til jeans som shorts og chinos og setter et avslappet og kult preg på ditt sommerantrekk!

 

 

Toms/Nye Sko, kr 799

 

De populære Toms-skoene har kommet for å bli, og det skjønner vi godt! Trendskoene er superkomfortable på og har den riktige sommerfeelingen. I tillegg gir Toms et par sko til en som trenger det, for hvert par som blir solgt. Det kaller vi en win-win!

 

 

Soludos/Mark & Brandy, kr 1100 for loafer og 1200 for sko med snøring.

 

Espadriller er i vinden, og vi falt for to varianter fra merket Soludos. Loaferen med mønster er et must for motebevisste strandløver. Disse er både kule og behagelige i varmen. Den høye varianten gir et spennende utrykk til sommerantrekket. Disse er mer klassiske i fasongen, men gir deg likevel en laidback look.

 

 

 

 

Polo Ralph Lauren/Mark & Brandy, kr 1000

 

Om sommeren er det fint med et par hvite tøysko. Denne kule og preppy canvasskoen fra Polo Ralph Lauren gir deg sommerlooken. Disse er like kule til hverdag som til sommerfesten og svært behagelige på.

 

Superga/Mark & Brandy, kr 800

 

Superga er en annen favoritt vi ikke blir lei av, og dette lysebrune paret vil du elske denne sommeren.

Converse/ Nye Sko, kr 699

 

 

En annen rampete klassiker er conversene som etter vår mening alle bør ha et par av i skoarsenalet. Skoen gir antrekket ditt en «rocka» look, og gjør et enkelt antrekk mye kulere på et blunk!

 

Birkenstocks/Nye Sko, kr 1200

 

Unisexsandalen fra Birkenstock er like populær til jentene som til gutta. Denne sandalen er et must, og det vil du fort skjønne om du prøver på et par. Sandalen har en fantastisk passform med remmer som kan justeres etter din fot. Denne er superanvendelig til sommerferien da den er kul til både shorts og bukse.

 

Polo Ralph Lauren/Mark & Brandy, kr 1600

 

Med et par semskede brune loafers får du rivierastilen på en-to-tre! Kombiner skoene med en lys lindress og stråhatt til hagefesten, og du vil garantert bli lagt merke til!

Sapatos, kr 1595

 

Sneakers passer alltid, sommer som høst, og denne modellen fra Sapatos må bare prøves på! Skoen er av topp kvalitet og den lekre cognacfargen oppdaterer jeansen din betraktelig. Sapatos er et norsk merke, og det er vi stolte av å ha her på Sandvika Storsenter.

Sist endret - 27 juni 2018