Meny
 
kvinne poserer ved grønn plante med grå kjole fra Ganni

Dette bør du kjøpe på salg

Å handle klær på salg dreier seg ikke nødvendigvis om å bruke minst mulig penger. Det handler like mye om å ha mulighet til å kjøpe noe du ellers ikke har råd til.

PRODUKTER: 1. Cardigan fra Cream kr 899,- nå -50 % / 2. Sort blazer fra DAY Birger et Mikkelsen kr 1700,- nå -40 % / 3. Hvit skjorte fra DAY Birger et Mikkelsen kr 1300,- nå -40 % 4. Jeans fra Carlings kr 899,- nå -30 %

 

Er det én ting du bør se etter når det er salg, så er det basisplagg. Dette er klær, og tilbehør, som alle bør ha i basisgarderoben sin. Basisplagg som en sort blazer eller Levi’s jeans er klassikere som aldri går av moten, og de er derfor sikre vinnere i klesskapet. De er også sikre kjøp når det er salg – de kan brukes år etter år. Det høres kanskje kjedelig ut, men med en god basisgarderobe på plass, trenger du bare et par av sesongens nye plagg eller kule tilbehør, for alltid å «ha noe i skapet». En hvit skjorte er også et must i basisgarderoben – her med noen søte detaljer fra DAY Birger et Mikkelsen. 

 

Beige genser fra DAY Birger et Mikkelsen kr 2700,-

Nå -40 %

 

Kjole fra Ganni kr 1599,-

Nå -40 %

 

-50 % på grå kåpe fra Benetton

Nå 999,-

 

På salg har du også muligheten til å se etter kvalitetsplagg som du kanskje ikke hadde råd til på full pris, som en genser i kasjmir eller en kjole i silke. Tenk også på hva du har i skapet fra før – det er greit å fargekombinere med det du allerede har – da blir klærne brukt oftere.

 

Ute etter å gjøre et godt merkevarekupp? Mark + Brandy starter salget torsdag 10. januar kl. 10 og har varer fra Max Mara, Totêm og Stone Island på salg!

 

 

Sko fra Diemme/Mark + Brandy kr 3800,-

Nå -40 %

 

Kåpe fra Max Mara/Mark + Brandy kr 6700,-

Nå -30 %

 

Et par hansker i brunt skinn går heller aldri av moten, eller et par lave nøytrale Moonboots, som vil holde deg varm gjennom flere sesonger.

 

PRODUKTER: Skinnhansker fra Hanskeriet kr 1199,- nå -50 %, Moonbots fra Bekkestua Sko kr 2200,- nå -30 %.

 

En god tommelfingerregel er å styre unna de særeste trendene fra sesongen når man handler på salg, men noen salgskupp kan man unne seg. Som for eksempel en dyreprintkåpe – dyreprint er som det er og vil aldri endre seg, eller gå av moten. Å handle klær på salg dreier seg ikke nødvendigvis om å bruke minst mulig penger. Det handler like mye om å ha mulighet til å kjøpe noe du ellers ikke har råd til.

 

Kåpe fra DAY Birger et Mikkelsen.

 

Grønn jakke fra Kiman Woman.

 

Et godt råd til slutt: Styr unna ting du ikke trenger, og som du vet at du bare kommer til å bruke et par ganger. Er du i tvil om du skal kjøpe plagget når du står i prøverommet, vil du tvile på det senere også.

 

 

Genser fra Kiman Woman kr 2000,-

Nå -30 %

 

Sko fra Shoebaloo kr 3999,-

Nå -30 %

 

Jakke fra Kiman Woman kr 5200,-

Nå -30 %

 

-50 % på jakke fra Levi's

Nå 909,-

 

Sko fra Shoebaloo

Nå -30 %

 

Genser fra Totêm/Mark + Brandy kr 2600,-

Nå -40 %

Sist endret - 09 januar 2019