Meny
 
kollasj av dameundertøy

Det lille under

Et vakkert undertøyssett som passer nettopp din fasong gjør underverker for både holdning og selvfølelse. På Sandvika Storsenter finner du butikkene som er spesialister på undertøy, med et stort utvalg og uslåelig ekspertise.

Jeg har lenge tenkt at det ikke finnes undertøy i min størrelse, og etter å ha fylt opp undertøysskuffen med ubrukelige BHer som enten gnagde på skuldrene, eller spiler som stakk inn i siden, hadde jeg rett og slett gitt opp å finne en passende og behagelig BH som også er lekker. At jeg hele tiden har trodd at jeg har «unormal» bryststørrelse er selvfølgelig bare tull, jeg hadde bare aldri spurt om hjelp på riktig sted!

 

Mote-BHer er rålekre, men ofte trenger vi mer støtte. Det behøver ikke å bety at man må velge praktisk og uinspirerende undertøy, noe jeg fant ut da jeg tok turen innom Next to Nothing på Sandvika Storsenter. Jeg hadde som sagt gitt opp, og troppet opp i en bomullstopp à la 90-tallet, som ikke gjorde noe som helst for hverken form, holdning eller velvære.

 

 

For noen år siden intervjuet jeg Sienna Miller om stil, og hun sa at det hun er aller mest nøye på er lekkert undertøy. For henne var det som en hemmelighet hun hadde under klærne, som gjorde noe med selvsikkerheten og hvordan hun bar antrekket over. Etter besøket hos Next to Nothing, skjønner jeg nå akkurat hva hun mener. Her fikk jeg den hjelpen jeg trengte! Bryststørrelsen ble målt riktig for første gang, og å prøve vakkert undertøy som faktisk passet akkurat min fasong, var en ny opplevelse. 

 

 

Ekspertene på Next to Nothing kunne meddele at jeg slettes ikke var alene om å slite med å finne den perfekte BHen. Problemet veldig mange kvinner har, er at vi ofte velger for liten cup og for stor størrelse rundt kroppen, som gjør at BHen ikke sitter riktig og blir ubehagelig. Man bør også alltid prøve på BHen da ulike merker varierer. Når man går opp i cupstørrelse i mitt nye favorittundertøy Lise Charmel (som føres på Marinka og Next to Nothing), vil også stroppene bli tykkere og støtten dermed mye bedre.

 

Ved hjelp av denne ekspertisen har jeg endelig funnet undertøy som virkelig passer min fasong og er rålekkert. Kroppsholdningen min er nå en helt annen, jeg føler meg fin og klærne sitter bedre på.

 

  

Selv fikk jeg med andre ord en ordentlig aha-opplevelse, og nå vet jeg at jeg også kan finne lekkert undertøy til min kropp. Å stikke innom undertøysekspertene hos Marinka, Change eller Next to Nothing for å få målt din riktige BH-størrelse anbefales derfor på det varmeste, her finner du nemlig et bredt utvalg i både merker, stiler og ikke minst størrelser.

 

Nå har de lekre høstnyhetene ankommet butikkhyllene. Ta turen til Sandvika Storsenter for å finne din nye undertøysfavoritt! 

Hilsen Line

Sist endret - 23 august 2018