Meny
 
damer i badetøy fra change lingerie

Change Lingerie Sommer 2020

Etter en lang og annerledes vår er sommeren endelig her! Nå kan vi legge bort koseklærne og få litt etterlengtet sol og varme på kroppen!

Alle kvinner fortjener badetøy med perfekt passform. Change Lingerie har et stort utvalg funksjonelt og lekkert badetøy i størrelse A-K cup. Hvordan finne det perfekte badetøy? Vårt beste tips er å komme til oss i butikken for måling og tilpasning. Det viktige er at du føler deg vel og vi hjelper deg mer enn gjerne!

Sommerens fargepalett går fra friske farger som cherise, blue coral og sea blue til spennende mønstre som jungle wibes og gardening dots. Og vi kommer ikke utenom klassikeren - sort! Vi har håndplukket noen av våre favoritter for denne sommeren:

 

 

Alina badetøy har en klassisk svømmelook i mørkeblått med tynne, prikkete striper. Ønsker du å få maksimalt med sol på kroppen er Swim Triangle og Swim Tai Mini et godt valg. Dersom du foretrekker bh med ekstra god støtte er Swim Full Shaper en anbefaling. Swim Tai Extension har en forlengelse i livet som gir ekstra dekke over bak og mage. Perfekt for en aktiv sommer!

 

 

Spennende trykk i Jungle Vibes fra serien Marian. Serien inneholder også tilbehør som dette lekre svømmeskjørtet, en pareo og en beachdress gjør deg ekstra elegant når du skal bevege deg eller ønsker litt beskyttelse fra solen.

 

 

Floral print og friske farger som virkelig gjør deg glad i seriene Alison og Chloe. Blomster går aldri av moten!

 

 

Vi har også mange lekre badedrakter til alle størrelser og fasonger! Sesongens favoritt er denne klassiske sorte badedrakten i serien Marisol. Med lekre gulldetaljer i front og en svært spennende rygg kan du gå rett fra strand til fest. Saltvann i håret, en strandveske og et skjørt – mer tilbehør trenger du ikke.

 

Sist endret - 28 mai 2020