Meny
 
marianne stene

Bli kjent med vår personlige shopper

Er du en av de som aldri finner noe å ha på deg, eller sliter med å få en rød tråd i garderoben? Da bør du lese vår Q&A med Marianne, Sandvika Storsenter sin egen personlige shopper og stilekspert.

 • IMG_9790.jpg
 • IMG_9788.jpg

Hvem er kundene dine, og hvorfor kommer de til deg?

Kundene mine er alle! Det er vanskelig å si at en type mennesker er mine kunder, for det spenner virkelig vidt. Det kan være folk i 20-årene som tar fatt på arbeidslivet, kvinner i 30-40-årene som trenger å redefinere stilen, kanskje skal de ut i jobb etter barselperioder, noen er trigget av jobbytte. Mange har nylig gått av med pensjon, og føler for en hverdagsgarderobe som er mer tilpasset den endrede livssituasjonen. Andre skal delta på noe viktig, og ønsker hjelp til å finne det optimale antrekket. Menn har heldigvis også oppdaget at personlig shopper er en smart og effektiv måte å handle klær på.

 

Jakke fra Kiman Woman/Gestuz kr 5000,-

 

Jeg oppfatter at folk er lei netthandel av klær, da mange har erfart at størrelsen ble feil, kvaliteten var ikke som den så ut til på bildet og så videre. Jeg opppfatter det som en trend at vi ønsker å være mer til stede i livene til barna våre, for eksempel, vi vil bruke tid med kjære og nære fremfor å lete etter klær. En fellesnevner er dog at mange kunder av meg føler behov for å definere en personlig stil, og få satt sammen en garderobe som reflekterer den de vil være. De ønsker en rød tråd i sin garderobe.

 

Mange ser også det effektive aspektet. De møter opp til en seanse hos meg, og får alt servert på ett og samme sted. Garderoben til den enkelte ender opp med å bli helhetlig, og en gledelig konsekvens er at man opplever mindre stress i hverdagen. Du slipper panikk og stressfylte morgener med utallige klesskift!

 

Lindex

kr 399,-

 

Hvordan finner du ut hva kundene dine trenger, liker og kler?

Vi setter oss på mitt kontor og prater, til jeg kjenner kunden så godt at jeg føler meg sikker på å treffe med det utvalget jeg kommer tilbake med. Jeg trenger å forstå den enkeltes behov, har for eksempel vedkommende samme garderobe på jobb som privat? Hva slags jobb har hun eller han, offentlig eller privat næringsliv? Hvordan ser dagens basisgarderobe ut? Jeg spør også en del rundt kundens preferanser, som feminin/maskulin stil, farger, mønster, kvalitet, hvilke merker/butikker vedkommende liker og så videre. I denne jobben er det helt avgjørende å være en god lytter, og å kunne lese mennesker godt. Jeg er veldig glad i denne delen av jobben. Jeg har alltid hatt det som en stor drivkraft at jeg vil få andre til å skinne, trives og føle seg vel.

 

 

Med tanke på hva de kler, her har jeg god kunnskap om hvilke snitt som kler ulike kroppsfasonger – selvsagt. Det er en stor og viktig del av jobben min. Jeg opplever at mange er usikre på hva de kler. Det gjelder å fremheve den enkeltes beste sider, jeg vil jo at alle skal føle seg som sitt beste jeg etter vår seanse. Jeg kjenner utvalget i butikkene veldig godt, og har full oversikt over hvilke merker og butikker som passer den enkelte.

 

 

Hvordan bygger du opp den perfekte garderoben, hva bør man tenke på/unngå?

Hvis jeg får anledning til å starte fra scratch, begynner jeg alltid med gode basisplagg. Når vi har en god basis på plass, kan vi legge mer personlighet til stilen. Feminint, maskulint, stramt, mest kledelig farge og aksessoarer.

 

Hva er en god stil for deg?

Det er uten tvil en stil som fremhever den enkeltes personlighet. Den stilen får personen til å føle seg vel, og da kommer smilet frem – som jo er det aller fineste du kan bære! Finn din stil og vær tro mot den. Er du i villrede, finner vi ut av dette sammen.

 

Gensere fra Lindex kr 399,- og 499,-

 

Hvilke plagg klarer du deg ikke uten?

Jeans, hvit skjorte, t-skjorter, strikkegenser.

 

Hva bør alle ha i garderoben sin?

 • Bra jeans
 • Hvit, crisp skjorte
 • Sort skinnjakke
 • Kul dressjakke
 • Skinnbukser
 • Pologenser
 • Kasjmir/tynn ullgenser
 • Ankelboots
 • Sneakers
 • Pumps
 • Silkeskjerf
 • Belte

Kiman Woman/gestuz

kr 5000,-

KIMAN WOMAN/Anine bing

kr 2000,-

Hvordan er det å jobbe som personlig shopper på Sandvika Storsenter, og hva er det du liker best med jobben din?

Jeg får nesten ikke sagt med ord hvor gøy jeg synes dette er! Jeg har jo hobbyen min som jobb, og føler meg enormt heldig. Jeg føler meg også stolt over å ha turt å følge hjertet, og kjenner daglig glede over det. Den viktigste dimensjonen er at jeg gjør en forskjell for folk. Det kjenner jeg på. Jeg gir mye av meg selv, dette er en jobb hvor evnen til å forstå ulike mennesker er i høysetet. Jeg må på relativt kort tid forstå dagens mandat, og er avhengig av å levere på det. Jeg er ikke fornøyd hvis ikke kundene mine er det. Og når kundene mine blir fornøyde og glade, da blir jeg det også. Deretter elsker jeg jo mote, så kombinasjonen er utrolig bra, synes jeg!

 

 

At jeg jobber på Norges beste kjøpesenter er også viktig. Her er det et bredt utvalg av butikker, stort nok til å finne noe passende til alle, uansett alder, lommebok og størrelse. Jeg er stor fan av Sandvika Storsenter fordi utvalget er så stort. I jobben min er dette avgjørende for å finne gode garderober til ALLE og enhver. Jeg synes også det er et veldig fint senter rent estetisk, med god atmosfære. Og med mange hyggelige mennesker som jobber her!

 

Til slutt vil jeg nevne at det er ingen som skal føle at man må ha et enormt budsjett for å komme til meg. Jeg finner noe til alle, uansett størrelse på lommeboken. Her på Sandvika Storsenter har vi butikker som spenner fra kjedebutikker (Zara, Mango, H&M, Lindex, KappAhl, Cubus) og opp til high end-butikker som har kjente merkevarer. Noe for alle, altså.

 

Book time

Du booker tid hos Personal Shopper ved å klikke deg inn her. Finner du ikke en tid som passer deg, ta gjerne kontakt direkte med Marianne på e-post: personalshopper.sandvika@olavthon.no

Sist endret - 04 mars 2019