Meny
 
solveig bull

Bli kjent med Solveig – eier og driver av Freyja

Sandvika Storsenter er fullt av spennende mennesker. Vi vil gi deg anledning til å bli bedre kjent med dem som jobber her, og kommer til å presentere flere av dem på nettsiden. Først ut er Solveig Bull på Freyja.

Solveig Bull eier og driver butikken Freyja. Hun er en kul dame, som har en variert bakgrunn og mange jern i ilden. Her forteller Solveig om seg selv.

 

«Jeg er født og oppvokst på Vettre i Asker, og lærte å sy da jeg var ganske liten på en Singer symaskin med håndsveiv, som jeg har arvet av min mormor. Siden har jeg sydd mye klær i mitt liv, brodert og montert bunader og trukket om møbler.

 

Jeg er utdannet interiørarkitekt, og har hatt mange fine oppdrag, blant annet med flere visningshytter på Beitostølen. Jeg har alltid hatt mye energi og skapertrang. Min oldefar Sig. Bergesen d.e. hadde mottoet “Full speed ahead”, og jeg tror det passer ganske bra på meg som person.

 

 

For å variere og oppleve noe nytt, tok jeg fagbrev som renholder og sikkerhetskurs og jobbet offshore. Det var en vanvittig opplevelse første gang jeg satte meg med overlevelsesdrakt i et helikopter og reiste noen timer over åpent hav og plutselig fikk øye på en prikk av en plattform, der jeg skulle leve og jobbe i to uker!

 

Jeg har vært gründer med Small Steps AS og fikk IN-støtte for tjenesteinnovasjon offshore. Parallelt med dette fikk jeg et oppdrag i Oslo for å endre kursen for tre klesbutikker. Litt planlagt hjelp i åpningsperioden, ble til fire år i en av butikkene, og jeg stortrivdes med kundemøtene!

 

Visjonen om egen butikk begynte sakte å ta form. Det var en lang og møysommelig prosess, og det er jeg i dag veldig glad for. Jeg ville til Sandvika Storsenter, men det var ikke lett å få innpass for en frittstående butikk. Endelig fikk vi et fantastisk lokale og oppussingen var i gang. Nå står butikken her i sin særegne stil, og vi er kjempefornøyde!

 

 

Det er så mange flotte kvinner i alle aldre og størrelser som byr på seg selv bak et forheng! Det blir mye latter og mange veldig hyggelige møter. Jeg er selv høy, og har derfor et spesielt fokus på riktig snitt som også kan passe høyreiste kvinner. Stilen er klassisk, elegant og feminin, med fokus på snitt og god kvalitet. Når jeg kan få hjelpe en kvinne til å se hvor flott hun er, med å finne klær som støtter henne, og som er behagelige og tidløse, blir jeg veldig glad.

 

 

Dette er min visjon med Freyja – å kunne løfte en kvinne hver dag til å se hvor flott hun er! Dette gir dagene på Freyja mening.

 

Sist endret - 11 november 2019