Meny
 
Bli kjent med

Bli kjent med Katja og Geir Krogh – eiere av Krogh Optikk Sandvika

Familien Kroghs kjærlighet til det optiske faget strekker seg helt tilbake til 1877. Geir er 5. generasjon og sammen med sin kone Katja, som også er utdannet optiker, driver de virksomheten på Sandvika Storsenter videre.

Avdelingen på Sandvika Storsenter åpnet dørene samtidig med etableringen av senteret i 1993, og siden 2006 har Katja og Geir stått for driften. Med seg har de et dyktig team av både optikere og optikerassistenter.

Vi har vokst ut av våre lokaler for lenge siden, og det er med stor glede vi nå viser frem vår nye, utvidede butikk. Nå står vi rustet til å følge med på utviklingen av faget med enda et nytt, rullestoltilpasset synsprøverom og topp klinisk utsyr.

 

Vi er en av få optiske forretninger som har eget verksted, og det har fått en velfortjent plass midt i den nye butikken. Våre erfarne verkstedoptikere sliper selv til glassene på stedet. Det betyr at vi raskt kan hjelpe kundene ved behov for reparasjoner eller når det haster med helt nye briller. Dette erfarer vi at våre kunder setter stor pris på og synes er topp service!

 

Med ny og større butikk er utvalget av innfatninger blitt enda større og bredere enn før. Vi har funnet flere nye merker og spennende leverandører. Samtidig har noen merker fått enda større bredde i sortimentet. Vi synes det er viktig å ha et rikholdig utvalg fra hvert merke slik at kundene får nok å velge i, og merker at dette er noe de liker. Vi har en av Norges aller største optiske butikker, og etter utvidelsen får vi virkelig vist frem vår faglige optiske kompetanse og bredden i utvalget vårt av briller, glass, kontaktlinser og solbriller.

 

Krogh Optikk er kjent gjennom en årrekke for faglig kvalitet i alle ledd. Det er vi veldig stolte av, og det er med stor iver og glede vi i teamet vårt på Sandvika fortsetter videre. Vi håper alle kundene legger merke til god stemning og tilstedeværelse hos oss

– velkommen inn!

 

Sist endret - 27 november 2019