Meny
 
brunette med hvit blondebluse

Bli bedre kjent med Skall Studio

Avslappet og tidløst kjennetegner Skall Studio sin kolleksjon i bærekraftig dansk design.

Danskene er drevne på design, og Skall Studio stammer fra Danmark. Det ble etablert i 2013 av søstrene Julie og Marie Skall med et ønske om å drive et personlig, unikt og bærekraftig merke. De distanserer seg helt bevisst fra den hurtige motebransjen der trender og forbruk står i fokus. Etikk og bærekraftig produksjon er noe søstrene Skall jobber hardt for, og de bruker så naturlige materialer som mulig. De bruker ikke pels eller skinn, og elsker å gi nytt liv til restematerialer. Deres produksjon har minimal negativ effekt på miljøet.

 

Hvit blondebluse 1800,-

 

Rutete skjørt 1800,-

 

Sort, lang kjole 2700,-

 

Kjole 1800,-

 

Sort, lang kjole 2700,-

 

Skall Studio handler om godt håndverk som tåler tidens tann, og materialer i god kvalitet som eldes vakkert. Avslappet, tidløst og sofistikert er stikkord. Silhuettene er komfortable, mens mønstre og detaljer er av sorten som alltid er aktuelle. Som blonder og ruter, for eksempel.

 

Du finner Skall Studio hos Mark + Brandy.

 

Sist endret - 09 september 2019

Relaterte artikler

Mote og skjønnhet

Lever inn klærne dine til reparasjon hos H&M Sandvika

Siden 2019 har H&M på Sandvika Storsenter tatt imot klær til reparasjon eller justeringer – uansett merke. Tilbudet er et samarbeid med det norske gründerselskapet Repairable. Ideen kom da gründer Ingvill Kerob så at tiden ikke strakk til for å lappe på ødelagte klær til barna. Samtidig ville hun videreføre verdien i å reparere. Repairable er en digital tjeneste som skal gjøre det enkelt å få reparert klær og sko. Det er faste, forhåndsbestemte priser på alt fra å reparere hull, legge opp eller skifte glidelås.

Publisert 18. februar 2020