Meny
 
damer i ulike kroppsfasonger

Badetøy for alle former

Snart er sommeren her, og det betyr selvfølgelig at den store badesesongen er rett rundt hjørnet! På Sandvika Storsenter finner du badetøy i alle varianter, til alle kroppsfasonger og alle aldre! Sjekk det fantastiske utvalget av lekkert badetøy fra Marinka og Next to Nothing her!

Vi på Sandvika Storsenter gleder oss til sommer, strandliv og den store badesesongen. 

For mange kan det være litt stressbetont å kaste klærne på stranda. Fortvil ikke, for hos Marinka og Next to Nothing finner du badetøyet som passer perfekt til din kropp. Det brede sortimentet innen flotte bikinier og badedrakter dekker alle behov du måtte ha, uansett smak og stil. Her er det med andre ord noe for alle og enhver!

 

Med riktig valg av badetøy kan du nemlig fremheve det du elsker ved kroppen din, og eventuelt nedtone det du ikke har så lyst til å vise frem. Kropp er nemlig topp, og heldigvis ser vi alle forskjellige ut. Det å gå i badetøy skal ikke hindre oss i å nyte badesesongen og strandlivet til det fulleste! Betjeningen hos Next to Nothing og Marinka på Sandvika Storsenter er eksperter på badetøy, farger, mønster, cup, snitt og fasong.

 

De fleste av oss har naturlige og flotte kvinnelige former, heldigvis! Her har du noen tips når du skal velge badetøyet som kler dine former, slik at din indre strandløve slippes løs!

 

Hindrer magepartiet deg fra å nyte strandturen?

Velg en av sesongens rålekre badedrakter! Velger du en av modellene med draperinger, vil dette være svært flatterende på magepartiet.

Marinka: Badedrakt fra Paula, kr 1980,-

Marinka: Blomstrete badedrakt fra Sunseeker, kr 1199,-

 

Store bryster? Null problem!

Det viktigste å ha i bakhodet når du velger nytt badetøy, er at du på samme måte som når du går til innkjøp av ny BH, får hjelp til å finne den riktige cup-størrelsen. Tykkelsen på skulderstroppene er også viktig slik at du får støtten du trenger. Hos Marinka og Next to Nothing får du hjelp til å finne riktig størrelse og modell, som støtter, fremhever og passer din byste. 

 

En høy skjæring ved hoftene vil få hoftene dine til å virke smalere, og beina dine lengre. Ensfargede og mørke plagg virker mindre rotete, og kan dermed ha en slankende effekt, men du kan også bruke mønster strategisk for å trekke fokuset mot mønsteret og bort fra andre steder. 

 

Halterneck fremhever skulderpartiet dersom du ønsker at dine skuldre skal se større ut, og rette stropper vil nedtone skulderpartiet.  

Marinka: Badedrakt fra Maryan Mehlhorn, kr 2299,-

Marinka: Badedrakt fra Sunseeker, kr 1099,-

Uansett alder, fasong og stil finner du garantert badetøyet du ønsker deg hos Next to Nothing og Marinka på Sandvika Storsenter!

Vi har selvfølgelig tatt en titt på det imponerende utvalget i spesialforretningen, og favorittene er nærmest uendelige! I tillegg til fresht strandtøy, finner du også stråvesker, strandtunika, badekåpe, nattøy og undertøy i utvalget. Derfor anbefaler jeg et besøk til Marinka og Next to Nothing før du vender snuten mot sydeligere strøk.

 

Disse herlighetene vil du nemlig ha med deg i feriekofferten! Noe av alt det lekre du finner i butikken ser du under.

Next to Nothing: Bikini fra Banana Moon, overdel kr 525,-, underdel kr 395,-

 

Marinka: Bikini fra Seafolly, kr 599,- for overdel og 439,- for underdel

 

Next to Nothing: Bikini fra Lise Charmel, overdel kr 1200,-, underdel kr 795,-

 

 Marinka: Badedrakt fra Sunseeker, kr 719,- 

 

Next to Nothing: Bikini fra Calvin Klein, overdel kr 350,-, underdel kr 450,-

 

Marinka: Blomstrete bikini fra Seafolly, kr 879,- for overdel og kr 659,- for underdel

 

Next to Nothing: Bikini fra Fantasie, overdel kr 699,-, underdel kr 449,-

Next to Nothing: Bikini fra Banana Moon, overdel kr 565,-, underdel kr 375,-

 

Marinka: Bikini fra Watercult, kr 1410,-

 

 

Next to Nothing: Bikini fra Antigel, overdel kr 945,-, underdel kr 495,-

 

Marinka: Blomstrete badedrakt fra Sunseeker, kr 1199,- 

 

Next to Nothing: Bikini fra Calvin Klein, overdel kr 650,-, underdel kr 500,-

 

Marinka: Blomstrete bikini fra Seafolly, kr 859,- for overdel og kr 599,- for underdel

 

Next to Nothing: Bikini fra Lise Charmel, overdel kr 1195,-, underdel kr 695,-

Sist endret - 04 juni 2019