Meny
 
line kirkhus

17. mai uten kjole? Ingen problem!

Hvem sier at man må ha på kjole på nasjonaldagen? Det er flere grunner til at man velger å droppe kjolen på 17. mai. Her er noen av mine beste antrekkstips dersom du ønsker å feire 17. mai uten kjole. 

Noen av de morsomste 17. mai-feiringene mine har vært iført bukser. Det er akkurat som om man blir litt friere av å kunne sette seg hvor som helst, uten å måtte tenke på hvordan bekledningen oppfører seg. Som stylist møter jeg mange som av ulike grunner ikke ønsker å vise bare ben, og da er ofte en lekker bukse løsningen. Det er behagelig, og selv syns jeg bukser, drakt eller sett kan være minst like pyntet som en kjole.

 

Hvem kan motstå en ekte powersuit? Jeg mener i alle fall at det er noe av det hotteste en kvinne kan gå i. Jeg fant en perfekt, knallrød powersuit hos Lexington på Sandvika Storsenter, og med et par hæler og en hvit silkebluse inni, vil denne være superfresh til 17. mai.

 

 

En enda mer trendy versjon av drakten fant jeg hos Mango. En av de aller største «hypene» i motebildet de siste månedene, har vært drakter i tyggegummi-rosa. Hos Mango fant jeg et nedtonet alternativ til trend-dressen. Denne i lakserosa tikker alle boksene, buksen er vid og croppet, jakken er rett og dobbelspent. Hele looken er komplett og klar for 17. mai med en sløyfe og hæler.

 

  • 17MaiUtenKjole_web_Day_kr4000.jpg
  • 17MaiUtenKjole_web_Day_kr4000_2.jpg

Sandvika Storsenter florerer som kjent med blomsterprint denne sesongen. Dersom du ikke ønsker å gå i kjole på 17. mai, hvorfor ikke innføre trenden i form av et blomstrete sett? Her finnes det et hav av muligheter, men jeg falt for dette herlige settet fra Day, med vid bukse og bluse i samme mønster.

 

 

Min ultimate buksefavoritt er den hvite! Jeg må innrømme at jeg følte meg så fin i den. Jeg elsker lengden, de sorte knappene på siden og det deilige stretchy stoffet som faller så pent. I tillegg er buksen utrolig behagelig på, og sammen med den sorte blusen med sløyfe i halsen er dette antrekket høyt på ønskelista!

 

  • 17MaiUtenKjole_web_GinaTricot.jpg
  • 17MaiUtenKjole_web_GinaTricot_2.jpg
  • 17MaiUtenKjole_web_GinaTricot_3.jpg

17. mai uten kjole kan også bety skjørt og topp. Det er noe med denne kombinasjonen som blir mer lekent og mindre alvorlig enn kjolen. Jeg liker å mikse stiler og materialer. Viser man for eksempel mye ben, kan det være fint å balansere antrekket ved å ha en mer dekkende overdel. På Gina Tricot falt jeg for lakkskjørtet. Jeg har selv en lakkbukse i garderoben som jeg elsker, og tenkte at om man kombinerer dette med en topp som er feminin og romantisk, vil utrykket bli akkurat passe pyntet.

 

Trenger du tips til hvilke sko som tar deg helskinnet gjennom nasjonaldagen? Sjekk også ut denne saken.

 

Leter du etter den ultimate blomsterkjolen, bør du også ta en titt her.

 

Trenger du mer 17. mai inspirasjon? Her er mine 17. mai favoritter fra Sandvika Storsenter.

 

Hilsen Line

 

Priser

Lakserosa drakt fra Mango: topp kr 799, bukse kr 349, singlet kr 269

 

Hvit bukse fra By Malene Birger/Nadine, kr 1999

Sort med blomster By Malene Birger / Nadine, kr 2599

 

Lakkskjørt fra Gina Tricot, kr 349

Lyseblå topp med sorte blomster fra Gina Tricot, kr 249

 

Sett fra Day, kr 2000 topp og kr 2000 for bukse

 

NATTÅPENT

Tirsdag 10-24

 

Vi har alt du ønsker deg til 17. mai.
Velkommen til feststemning på Sandvika Storsenter!

Vinn en frokostkurv til 17. mai

 Vi setter pris på våre kundeklubbmedlemmer, og som medlem er du nå med i trekningen av en stor frokostkurv til verdi av 8.000 kroner. Premien inneholder dekketøy og mat til 6 personer.

 

Ikke medlem?

Meld deg inn før 16. mai, så er du også med i trekningen. Send ClubS til 2070.

 

Sist endret - 09 mai 2018