Meny
 
borddekking til hagefest home and cottage

Slik blir du mester i borddekking!

Har du invitert til konfirmasjon, 17. maifrokost eller hagefest denne våren, men sliter med hvordan du skal løse borddekkingen? Da bør du lese videre!

Selv om jeg anser meg selv som relativt kreativ, må jeg innrømme at borddekking ikke er en av mine sterkeste sider. Derfor spurte jeg dekoratørene på Bolia og Home & Cottage på Sandvika Storsenter om å hjelpe meg til å få inspirasjon til hvordan man dekker et personlig og vakkert bord til sesongens mange festlige anledninger. Her får du tips og inspirasjon i massevis!

 

Material- og fargevalg

 

Stella Castello fra Bolia på Sandvika Storsenter forteller meg at det første som er viktig å passe på når man dekker bord, er å velge få materialer og farger. Hun liker å bruke flere nyanser av samme farger for å gi bordet et spennende og helhetlig uttrykk.

 

Castello tipser om at du bør sette frem det du trenger av tallerkener, skåler og bestikket på bordet for så å leke med plassering, vinkling og lag. Videre anbefaler Stella meg å prøve å sette ting i ulike høyder, som vil få bordet til å virke mindre flatt og uferdig.

 

 

Myk gjerne opp bordet med servietter, duker og andre tekstiler. For å gjøre bordet ekstra innbydende, bruk blomster, kvister, blader og planter. Hun tipser også om at det å dekke bord sammen med en venn vil gjøre det enda morsommere og mer inspirerende.

 

 

  • Sorsenter_Bordekking_Bolia_Rosa_2.jpg
  • Sorsenter_Bordekking_Bolia_Rosa_3.jpg
  • Sorsenter_Bordekking_Bolia_Rosa_5.jpg

Utradisjonell pynt

 

 

 

Dekoratørene hos Home & Cottage tenker utenfor boksen ved å bruke urter, godteri, frukt og fine oljer som en del av pynten. Hvem har sagt at det vakre sitrontreet er forbeholdt interiøret? Har du funnet et tema eller fargeskala, er du allerede godt på vei til et vakkert bord. Skal du for eksempel arrangere konfirmasjon, trekk frem ting konfirmanten liker og slipp fantasien løs.

 

 

Plastplanter som underlag til midtoppsatsen funker som bare rakkern hos Home & Cottage, og isoporkuler malt i lyserosa hos Bolia simulerer festlige bobler. Etter å ha observert dekoratørene «in action» og sett hvordan de setter sammen de ulike bordene, kan jeg nesten ikke vente til å invitere til 17. mai!

 

  • Sorsenter_Bordekking_HomeAndCottage_Komf_2.jpg
  • Sorsenter_Bordekking_HomeAndCottage_Komf_3.jpg
  • Sorsenter_Bordekking_HomeAndCottage_Komf_4.jpg
  • Sorsenter_Bordekking_HomeAndCottage_Komf_6.jpg
  • Sorsenter_Bordekking_HomeAndCottage_Komf_5.jpg

Jeg håper også disse flotte bordene kan inspirere deg, om du skal arrangere hagefest, 17. maifeiring, konfirmasjon eller sommerfest. Tusen takk til Home & Cottage og Bolia på Sandvika Storsenter for bøttevis av inspirasjon!

 

Hilsen Line

 

 

 

 

 

 

NATTÅPENT

Tirsdag 10-24

 

Vi har alt du ønsker deg til 17. mai.
Velkommen til feststemning på Sandvika Storsenter!

Sist endret - 18 mars 2020