Meny
 
Brettspill på Sandvika Storsenter

PÅSKEKOS ER BRETTSPILL

Hva er bedre enn å samles å spille gode, gamle brettspill?

Påsken er perfekt for spill. Vi har mer tid til å være sosiale og det er gøy å finne på noe sammen. Inviter venner eller familie på en skikkelig spillkveld med forskjellige brettspill og en god dose latterkramper!

STOR I KJEFTEN - ET HYSTERISK GØYALT PARTYSPILL!

klarer du å formidle de finurlige setningene til ditt eget lag med en svær munnåpneren i munnen? Det enkle og geniale konseptet har spred seg lynraskt verden rundt takket være festlige videoer som folk har delt på youtube. Spillet inkluderer 220 dobbeltsidige kort med 440 oppgaver, 6 munnåpnere og et timeglass.

Tåler du ikke krampelatter og har du ikke sansen for sprø humor, så bør du finne deg et annet spill. Her er det en reell fare for å le seg i hjel hvis man ikke er forsiktig. Du er advart.

NORLI 299,-

 

RYKTET GÅR - HVISKELEKEN PÅ PAPIR.

Tegnespill hvor man skal gjette seg fram til hva motstanderne har tegnet. Utrolig gøy og spesielt hvis man er dårlig til å tegne.
Trekk en oppgave, skriv ned ordet og tegn. Send så blokken videre til neste spiller. Ser han/hun hva jeg har tegnet? Gjett og send videre. Neste spiller tegner det han/hun har gjettet? Hvor lenge gjettes riktig ord? For 5 - 8 spillere fra 8 år.

ARK BOKHANDEL 599,-

 

RYKTET GÅR. . . ETTER MØRKETS FREMBRUDD!

Norges mest solgte spill har blitt voksen. Ryktet går after dark er kun for voksne og her overlates alt til din egen fantasi!

ARK BOKHANDEL 599,-

 

KORTSKALLE

Med båndet du fester rundt hodet, fester du to kort. Et viser hvem du er og det andre hvor du er. Alle de andre spillerne ser hvem og hvor du er, men du må gjette deg fram til svaret med ja og nei-spørsmål.

NORLI 299,-

 

EGGDANSEN

Endelig har dette latterlige spillet kommet i norsk språkdrakt. En eggekartong med 10 egg, og to terninger. Kast den røde terningen for å se hva spillerne må gjøre; løpe rundt bordet, fange et sprettende egg, e. L. Deretter kaster spilleren som vant den hvite terningen får å se hvor denne må oppbevare egget; under haken, i armhulen eller mellom knærne. En forstår da at oppgavene stadig blir mer vriene, og spillet er slutt når en mister et egg. Fantastisk underholdende og garantert lattervekkende for store og små! Årets barnespill 2017.

SPRELL 329,-

 

ESCAPE ROOM

Kan du holde deg rolig i stressende situasjoner?
Kjenn på spenningen og gled dere over mysteriene til et escape room i ditt eget hjem.
I dette utfordrende og uforutsigbare spillet må dere jobbe sammen for å løse problemer og finne skjulte ledetråder. Det er alltid et kappløp mot klokken; dere har bare 60 minutter til å unnslippe.
chrono-dekoderen teller ned fra 60 til 0 minutter, den bidrar til å skape atmosfæren og gir dere anledning til å motta hint. I dette spillet vinner dere eller taper dere sammen. Hver spiller må skinne og gjøre sin del av jobben.
Samarbeid er det magiske ordet for å løse alle gåtene og problemene i tide.
Om dere aldri har vært i et escape room før, forbered dere på en helt ny opplevelse. Dere kan ikke forestille dere hvor fort 60 minutter går mens dere holder på!

ARK BOKHANDEL

 

LUDO

spillerne velger hvert sitt hjørne med tilhørende farge. Her gjelder det å komme seg en hel runde med sine fire brikker og plassere dem i boet. Pass på så du ikke blir slått tilbake av motspilleren. Her gjelder det å bygge tårn og sperre for de andre. Hvem er raskest rundt?

NORLI 129,-

 

SJAKK

En klassiker som aldri går av moten!

SPRELL 299,-

Sist endret - 12 april 2019