Meny
 
hovedbilde

Kremmerhuset tilbyr nå boligstyling!

Kremmerhuset på Sandvika Storsentertilbyr nå personlig boligstyling til sine kunder fra kr 399,-

I Kremmerhuset ønsker vi at alle skal bli inspirert til å få det koselig og personlig hjemme. Våre stylister har sterk interiørinteresse og mange har faglig interiørutdanning. Trenger du inspirasjon eller hjelp til å gjøre et rom til ditt eget, tilbyr flere av Kremmerhusets butikker nå muligheten for personlig boligstyling med farge-, materialvalg og produktforslag. Konsultasjonen foregår i butikken.

Hos Kremmerhuset på Sandvika har stylingekspert Iselin 9 års erfaring fra Kremmerhuset. Iselin har en sterk lidenskap for interiør og trender, og synes fargesammensetninger er spesielt spennende.  Hvis du trenger tips og råd for å optimalisere din personlige stil, er Iselin genuint opptatt av å hjelpe. Book boligstyling med Iselin på mail kts276@kremmerhuset.no eller telefon 95273070.

 

Booker du time hos Iselin vil hun forberede personlig tilpassede farger, materialer og produkter for at du skal ta ut din personlige stil i ditt hjem og få det koselig. Iselin tilbyr boligstyling for stuen, kjøkken, yttergang/entree, bad, loftstue, kjellerstue, hytte, uteplassen.

 

Les mer om tjenesten her: https://kremmerhuset.no/boligstyling

 

 

Boligstyling – konsultasjon i butikk:

30-60 minutter pr rom, kr 399 for Kremmerhusets medlemmer/ 599,- for ikke-medlemmer (innmelding: send sms "kremmerhuset" til 27272)

Ved kjøp av produkter over 2000,- er konsultasjonen gratis.

 

Velkommen til Kremmerhuset!

Sist endret - 18 mars 2020