Meny
 
bolia sandvika storsenter tine monsen

Hvem gjør den beste interiørstylingen?

Hold dere fast, for jeg har vært ute og konkurrert mot min kjære på interiørfronten. Hvem av oss gjør den beste interiørstylingen på Bolia på fem minutter? Bli med og stem, så kan du vinne en valgfri vare fra Bolia til en verdi av 2000,-!

Selvsikre som bare det entret vi 3. etasje i den nye delen, og gikk skråsikkert inn på Bolia. Vi var klare for en vennlig konkurranse om hvem som klarte å style det beste interiøret på fem minutter. Vennligheten gikk kjapt over for å si det sånn, og det ble en beinhard konkurranse - og jeg tror jammen Thorleif vinner!

 

Bolia har utrolig mye lekkert i butikken for tiden, og skal du la deg inspirere til å ommøblere hjemme, er dette stedet du skal gå. Uansett, tilbake til konkurransen. Mens jeg valgte meg et område som hadde både spisebord og et deilig lounge-område, gikk Thorleif rett på det han kaller den ultimate man cave. Bare se under!

 

 

Vi fikk fem minutter hver til å style hvert vårt område i butikken. Har du lyst til å være med i trekningen av en valgfri vare fra Bolia til en verdi av 2000,- kan du stemme på hvem du synes gjorde den beste stylingen. Dette gjør du ved å kommentere filmen på Sandvika Storsenters facebookside.

 

 

Jeg er superspent på hvem som vinner - og lykke til i trekningen!

 

Hilsen Tine

Sist endret - 19 juni 2017