Meny
 
loco-ansiktsmasker bubble mask

Helt LOCO på Sandvika Storsenter!

Loco er stedet å dra dersom du ønsker kjente merkevarer til en billig penge! Loco på Sandvika Storsenter har nettopp åpnet dørene til sin nyoppussede butikk med drøssevis av nyheter og kjente merkevarer til fantastiske priser!

 

Hos Loco på Sandvika Storsenter finner du et stort utvalg varer til knallpriser. Den nyoppussede Loco-butikken finner du i den nye delen, og her kan du finne alt fra solkremer, sminke og kroppsprodukter, til vaskepulver, morsomme skrivesaker og til og med godteri. 

 

Jeg har selvfølgelig tatt en sniktitt på vareutvalget nå rett før nyåpningen, og her vil du uten tvil gå helt LOCO! Jeg kan meddele at både utvalget og priser mildt sagt er imponerende, enten du skal arrangere bursdag, trenger å oppdatere solkrem beholdningen, trenger vaskeprodukter til hjemmet, eller planlegger en deilig spadag hjemme. Hos Loco finner du faktisk nesten alt!

 

Jeg ønsker meg ansiktsmasker, en søt badebombe som er formet som en vakker cupcake og aloeveragele til soleksponert sommerhud. Jeg fant til og med den perfekte stråvesken som er et must i sommergarderoben og skrivesaker med søte og morsomme motiver. De skal niesene mine få kose seg med.

Ansiktsmasker kr 35,-

Badebomber kr 26,-

 

Selv er jeg ganske kresen når det kommer til skjønnhetsprodukter, og til min store glede fant jeg en mengde merker jeg bruker og elsker til knallpris! I tillegg til velværeprodukter, er jeg også storforbruker av vitaminer og kostholdstilskudd, som til min store glede også stod pent utstilt i butikkhyllene. Kostholdstilskudd kan lett bli dyrt for en som meg, som gjerne vil helgardere meg for å oppnå optimal helse, men hos Loco er også vitaminene rimelige!

 

 Kosttilskudd fra kr 143,-

 

Jeg elsker å titte på det spennende vareutvalget hos Loco, for her er det som du skjønner mye som frister. Det er også en butikk du bør du stikke innom om du trenger påfyll av vasketilbehør, da de imponerende lave prisene kan spare deg for mange kroner. 

Reiseprodukter fra kr 21,-

 

Loco har en mengde reisevennlige produkter.

Amika fra kr 99,- til kr 247,-

 

Loco har også en mengde ulike solkremer.

 

Sjekk ut den freshe, nye Loco-butikken neste gang du er på besøk hos oss på Sandvika Storsenter, her er det nemlig noe for enhver!

 

 

Sist endret - 18 mars 2020