Meny
 
lyspærer

Alle produkter i artikkelen er fra Christiania Belysning.

Har du skiftet til miljøvennlig LED?

Det er flere grep du kan ta i hverdagen for å være mer miljøvennlig, som å bruke energibesparende belysning, og nå når halogenpærene forsvinner, må vi alle over på LED-belysning. Vi har sjekket utvalget hos Christiania Belysning.

  • CB_Frandsen_2198.jpg
  • CB_Frandsen_kr2789.jpg

PRODUKTER: 1. Frandsen kr 2198,- / 2. Frandsen kr 2789,-

 

I fjor høst kom forbudet mot halogenpærer, og de er i ferd med å forsvinne fra butikkene. Kanskje har du allerede skiftet alle dine lyspærer hjemme, eller har du noen igjen? Med Earth Hour til helgen, kan det kanskje være en god påminnelse om å ta runden med anskaffelse av nye og mer miljøvennlige lyskilder til hjemmet?

House Doctor kr 798,-

Klokken 20.30 til 21.30 lørdag 30. mars, er timen hvor hele verden markerer Earth Hour ved å skru av alle lys. Ved å skifte til energibesparende belysning, kan ditt engasjement vare langt utover Earth Hour-timen. Strømsparende lyskilder er mer miljøvennlige, og du sparer penger på strømforbruk. Hos Christiania Belysning på Sandvika Storsenter finner du fantastiske LED-pærer i ulike størrelser, som passer til de fleste lampesokler. LED-pærer som gir nydelig, varm og stemningsfull belysning, dekorative LED-pærer og smarte LED-pærer.

 

Én ting er besparelsen i strømforbruk. Men utskifting fra halogen til LED har også andre fordeler, blant annet at du ikke behøver å bytte pærer like ofte. Det koster en del å skifte ut alle pærene, men med lang levetid går regnestykket i pluss etter kort tid. En annen fordel med LED-pærer er at de gir lite varme, og med det betraktelig reduksjon av brannfaren. En LED-pære varer 16 ganger så lenge som en halogenpære, ifølge beregninger gjort av DinSide.

Frandsen kr 2198,- 

Her er flere grunner til å velge LED fremfor halogenpærer, ifølge ekspertene hos Christiania Belysning:

LED tåler risting

Har du noen gang irritert deg over at lyspærene i taklampene i underetasjen går hele tiden? Det er fordi vanlige lyspærer er svært ømfintlige for vibrasjoner, som for eksempel oppstår når noen går i etasjen over. Med LED-pærer eller lamper med integrert LED slipper du denne problematikken.

 

1. Herstal kr 5498,- / 2. Herstal kr 3998,- / 3. kr 2789,- 

LED tenner med en gang

Har du brukt sparepærer som bruker et minutt eller to før de lyser på maks kapasitet? LED-pærer gir deg maks lysutbytte så fort du trykker på bryteren. De tåler også godt å bli skrudd av og på mange ganger.

 

1. DFTP kr 2598,- / 2. DFTP kr 1349-1849,- / 3. fra kr 1198-1898,- 

LED gir muligheter for kreativ belysning

LED består av små dioder som tar svært liten plass. Dette gir rom for fleksible armaturer som gir mulighet til å eksperimentere med lys og skape spennende effekter. LED finnes også i mange farger, og det er mange løsninger som enkelt lar deg endre fargen på lyset via fjernkontroll eller app.

 

Fra kr 998-3898,- 

LED er miljøvennlig

LED er svært energieffektivt. Bytter du til LED i alle lamper, vil du se betydelige utslag på strømregningen. 

 

Frandsen kr 1698,-

 

Hos Christiania Belysning finner du selvfølgelig også de vakreste designlampene, og du kan bruke LED-pærer i de aller fleste. Her finner du et imponerende utvalg av lamper i ulike stiler og funksjonaliteter, i tillegg til skjermer, interiør og pærer. Stikk innom Christiania Belysning på Sandvika Storsenter når du skal skifte til mer miljøvennlig belysning, her får du både fagkunnskapen du trenger, og et bredt utvalg av lamper og pærer, med kvalitet og design i fokus.

 

kr 1198-1898,-

 

kr 198,-

 

kr 2598,-

 

kr 149,-

Frandsen, kr 898,-

 

kr 429,-

 

kr 2198,-

 

kr 198,- pr. stk.

Sist endret - 18 mars 2020