Meny
 
hovedbilde bok menssmerter

Dette er ekspertenes bokanbefalinger denne sommeren!

Enten du skal nyte late dager på hytta, slappe av på en solseng i sørligere strøk, eller tilbringe sommerferien i vakre Oslo, er det ingenting som er bedre for å senke hvilepulsen enn å forsvinne inn i en god bok.

Jakten på sommerens bokfavoritter gikk derfor til Norli på Sandvika Storsenter, og jeg må innrømme at jeg ikke gikk tomhendt ut fra butikken!

 

How to be a Parisian
Norli, kr 249,-

 

«How to be a Parisian» er motefolkets bibel. Boken, som er skrevet av Paris überkule it-jente Caroline Maigret, med flere, utforsker hva som gjør jenter fra Paris så beundringsverdige, og hva som skal til for å oppnå en fransk stil og væremåte. Denne har jeg lest flere ganger, og den er både morsom, inspirerende og lærerik.

 

Blå
Norli, kr 169,-

 

«Blå» av Maja Lunde er første anbefaling fra personalet på Norli. Dette er «Bienes historie»-forfatterens nye roman om menneskenes og naturens sårbarhet. Denne gangen står kampen om det mest livsnødvendige som finnes: vann. Et absolutt sommerlektyre-must, ifølge ekspertene.

 

Snu deg til meg
Norli, kr 379,-

 

«Snu deg til meg» av professor John Gottman utforsker spørsmålet hva har alle sunne, gode relasjoner til felles? I mer enn 40 år har Gottman jaktet på svaret. Denne boken presenterer en ny side ved hans revolusjonerende forskning. Den kan få enorm betydning og stor nytteverdi for hvordan vi forholder oss til andre.

 

«Sapiens» av Yuvah Noah Harari er en bok jeg har ønsket å ta fatt i. Denne var en av de bøkene som kom hjem med meg. For over 100.000 år siden fantes det seks ulike menneskearter på jorden. I dag finnes det kun en. Oss. Homo sapiens. Hvorfor ble nettopp vår art så fremgangsrik og dominant? Hvordan har det seg at vi skapte byer og kongeriker? Hvorfor begynte vi å tro på guder, nasjoner og menneskerettigheter?

 

 

Omgitt av idioter
Norli, kr 379,-

 

«Omgitt av idioter» av Thomas Erikson har allerede rukket å bli en hit i det ganske land, hva med å bruke sommeren til å prøve å forstå ulike mennesketyper? Boken beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker. Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen, er boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper.

 

Sjekk ut resten av anbefalingene til bokekspertene på Norli, Sandvika Storsenter under:

 

 

Dødevaskeren
Norli, kr 379,-

 

Elon Musk
Norli, kr 99,-

 

En sang for druknede sjeler
Norli, kr 379,-

 

 

Korset
Norli, kr 399,-

 

Kraften
Norli, kr 249,-

 

 

The Subtle Art of Not Giving a F*ck
Norli, kr 199,-

 

 

Sommerlys, og så kommer natten
Norli, kr 399,-

 

Tante Ulrikkes vei
Norli, kr 169,-

 

The President is Missing
Norli, kr 169,-

 

  • Sandvika-Storsenter_Sommer-lektyre_Nordli_Menssmerter_kr299.jpg
  • Sandvika-Storsenter_Sommer-lektyre_Nordli_Menssmerter_kr299_2.jpg

Menssmerter
Norli, kr 299,-

 

Hilsen Line

Sist endret - 27 juni 2018