Meny
 
ansatt hos notabene som holder bok

Dette leser vi nå!

Vinterferien gir deg tid til å kose deg med en god bok! Her er bokhandlernes beste tips til godt lesestoff foran peisen i ferien.

Er du en som helst fordyper deg i en romantisk roman, eller ønsker du å lære deg noe helt nytt og søker etter interessante fagbøker? Kanskje har du en plan om en sunnere hverdag og trenger litt inspirasjon, eller liker du å fordype deg i historie med en spennende biografi?

 

Selv elsker jeg spenning, og selv om jeg innimellom godt kan nyte en skjønnlitterær roman, er det ingenting som slår en god krim. Spesielt nå om vinteren, når snøen laver ned utenfor og jeg krype opp i sofaen under teppet, tenne i peisen og gjerne et par stearinlys. Da koser jeg meg som aller mest når jeg har en oppslukende thriller i fanget.

 

Forrige gang jeg tok turen på Sandvika Storsenter for å forhøre meg med ekspertene etter nye boktips, endte jeg opp med å kjøpe en bunke bøker som jeg fikk anbefalt. Absolutt alle viste seg å være midt i blinken! Derfor stolte jeg blindt på anbefalingene denne gangen også, og her er boktipsene jeg fikk. Nå er nesen allerede dypt begravet i den første boken i en serie av Hjort Rosenfeldt, som er en av anbefalingene jeg fikk på Notabene.

 

 

 

Heidi på Norli leser akkurat nå Michelle Obama sin nye bok, «Min historie», som hun kan anbefale på det varmeste (kr 449 hos Norli), videre anbefaler hun Klara Hveberg med «Lene din ensomhet langsomt mot meg» (kr 379), Øistein Borge med «Jeg er nummer 13» (kr 379) og Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis» (kr 379).

 

 

Ebba på Notabene leser for tiden Dan Browns nye utgivelse «Opprinnelse» (kr 199, Notabene). Annette på Notabene kan anbefale «Gutten som elsket rådyr» (kr 379) og «En helt vanlig familie» av Mattias Edvardsson (kr 299, Notabene)

 

Hos Ark på Sandvika Storsenter er Jordan B. Peterson sin selvhjelpsbok «12 Rules for Life» nummer en på listen over de ti mest solgte bøkene på engelsk. Her fikk jeg anbefalt «Big little lies» av Liane Moriarty og Stephen Kings «A memoir of the craft».

 

Du finner selvfølgelig alt du kan tenke deg av bøker hos våre mange bokhandlere. Spør gjerne de flinke ekspertene om råd, så vil du garantert finne den perfekte boken for deg!

  

Hilsen Line

Sist endret - 18 mars 2020