Meny
 
Hovedbilde

Billettløs parkering på Sandvika Storsenter

Vi har lansert nytt parkeringssystem i p-husene på Sandvika Storsenter. Med billettløs parkering er det enda enklere å parkere, og vi anbefaler alle våre kunder å laste ned ParkLink-appen.

Slik fungerer billettløs parkering i p-husene

Med billettløs parkering skal du ikke trekke p-billett. Registreringsnummeret på bilen blir automatisk lest av ved inn- og utkjøring i p-husene.

Du får fortsatt 3 timer gratis parkering i senterets åpningstid, men parkering utover gratistiden er mot avgift. Dette gjelder for alle p-plasser, også parkering for forflytningshemmede og ladestasjoner. 

 

Slik betaler du

Står du parkert utover gratistiden på 3 timer har du to alternativ for å betale, avhengig av om du har lastet ned ParkLink-appen eller ikke.

  1. Uten ParkLink-appen må du betale ved å taste inn registreringsnummeret på bilen i en P-automat og betale før utkjøring.
  2. Har du aktivert parkeringen i ParkLink-appen, vil betaling utover gratistiden skje automatisk i appen når du kjører ut.

 

​Slik bruker du ParkLink-appen

 

Registrering: 
Last ned ParkLink-appen fra AppStore eller Google Play. Sett opp din profil og registrer ditt betalingskort ved å følge anvisningene i appen. 

 

ParkLink i P-husene: 

  1. Ved innkjøring i P-husene mottar du et varsel i ParkLink-appen
  2. Når du har parkert åpner du ParkLink-appen og aktiverer parkeringen
  3. Betaling utover gratistiden skjer automatisk i appen når du kjører ut

Har du stått over gratistiden og ikke aktivert parkeringen, har du 48 timer på deg til å betale parkeringen i appen før den sendes til faktura. Fakturaen inneholder p-avgift og adm. gebyr kr 70,- og sendes til motorvognens eier.​

 

Sist endret - 13 mai 2020