Meny
 
logo-skilt

The Juicery!

Vi er plantebaserte, glutenfri, uten melkeprodukter og problemfri!

 

Hos The Juicery kan du kjøpe juiceplaner, eller bare unne deg noen deilige forfriskende juicer når du vil og føler for det. 

  • Mange opplever økt energi, bedre hud- og hårfarge og skjerpet mental fokus etter en juiceplan.

  • Flere studier viser at man kan forvente vekttap etter en juice raskt. En annen studie viste at periodiske faste som 5/2 dietten er en god måte å miste fett uten å miste muskler. En fin måte å følge en 5/2 diett er å gjøre vår "Greenest" juice plan to dager i uken og spise normalt 5 dager i uken.

  • En juiceplan kan være en god måte å håndtere problemer forårsaket av mat. Å eliminere disse ved å lage en juiceplan og deretter introdusere dem en om gangen kan hjelpe i utformingen av et langtidsdiett. Dette kan bidra til å redusere eller eliminere problemer som IBS, kroniske smerter eller hodepine.

  • Økt forbruk av frisk frukt og grønnsaker rapporteres å forbedre hårkvaliteten, kviser og gjøre huden din "glød".

  • Næringsstoffer som vitaminer, mineraler og antioksidanter spiller alle sentrale roller for å bekjempe sykdom og holde seg sunne. Våre juice er rike på disse.

  • Frie radikaler er atomer som kan dannes av giftstoffer som pollusjon, sigarettrøyk, medisiner eller alkohol og kan være skadelige. Våre juice er rike på antioksidanter som hjelper til med å bekjempe frie radikaler.

 

The Juicery tilbyr også deilige sandwicher og smoothiebowls – ta deg en tur dag vel!

 

 

Sist endret - 19 juni 2020