Meny
 
Smakfulle julegaver

Smakfulle julegaver

Hos Olivenlunden har de smakfulle julegaver, som setter en ekstra spiss på måltidet. Enten det er gourmetkokken eller amatørkokken du handler til – alle kan ha glede av gode oljer, balsamico, krydder, pesto og søte delikatesser fra Olivenlunden. Og til jul har de fått inn adventskalendere, fine gavepakninger og noen eksklusive julespesialiteter.

Stikk innom så kan du smake deg frem til dine favoritter, og kanskje finner du noe som løfter julemåltidet noen hakk til?

 

 

  

 

 

Adventskalender, kr 499

 

Gjør hver dag i advent til en opplevelse med 24 overraskelser. Kalenderen inneholder et utvalg av deres beste produkter, som smaksatte oljer, utvalgte balsamico, salte delikatesser og søte spesialiteter fra deres egen kjeksfabrikk og konditori i Provence. Ekte smaksopplevelser! Men du må være rask om du vil sikre deg denne, de er snart utsolgt!

 

 

Sjokoladeboks 200g,

kr 199   

Sjokoladeboksen inneholder et utvalg av søte delikatesser laget av Olivenlundens egen konditor Frédéric i hans konditori i Banon i Provence. Boksen inneholder mandelsjokolade med melkesjokolade & salt karamell, karamelliserte mandler, lys nougat og kandisert frukt (pâtes de fruits). Denne kommer i et begrenset antall.

Årets juleolje, 500 ml til kr 399

Årets juleolje er en ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia og Antonio Centonze, og kommer i et begrenset opplag.

 

Oljen er balansert og fruktig med duft av pære og sjasmin. I munnen er den frisk og fløyelsmyk med noter av eple og mandel. Lang og krydret avslutning.

 

Den passer til grønnsaker, fisk (rå, dampet eller stekt), kjøtt, pasta, risotto, ost og dessert med frukt eller sjokolade. Prøv den også i en sursøt vinaigrette (olivenolje, eddik og honning).

 

 

Julebalsamico, 250 ml til kr 419 

Dette er en 15 års vellagret balsamico fra Modena. Denne eksklusive balsamicoen er fremstilt av de beste Trebbiano- og Lambruscodruene fra Modena i Emilia Romagna-regionen, og er tilgjengelig kun i et begrenset opplag. Den edle eddiken modnes langsomt på små trefat i femten år. Olivenlunden anbefaler å bruke denne tyktflytende og aromatiske balsamicoen til rå eller kokte grønnsaker, fisk, kylling, bifftartar, entrecôte, suppe, lagrede oster og dessert. 

 

 

 

First Harvest, 1 liter til kr 449

Denne lanseres 28. november i et begrenset antall. First Harvest er presset av oliven fra den første innhøstingen i oktober, når olivenene fortsatt er grønne og umodne. 

 

Oljen er grønn som gress og proppfull av antioksidanter, vitaminer og polyfenoler. Smaken er frisk, intens og pepperaktig. Det trengs ca. 10 kg nyplukkede oliven, noe som tilsvarer nesten et helt oliventre, for å presse 1 liter.

 

Sist endret - 18 mars 2020