Meny
 
en smilende heidi

Si hei til Heidi, avdelingsleder hos Kanel

Heidi Bjerke er avdelingsleder hos Kanel steinovnsbakeri, og har i hele sin karriere vært opptatt av de gode kundemøtene. Bli kjent med henne her!

Heidi forteller om seg selv:

«Jeg er oppvokst på Rykkinn, og helt fra starten i mitt arbeidsliv, har jeg jobbet med salg og service. Jeg startet karrieren min i Adelsten, og var med på nyåpningen av Sandvika Storsenter i 1993. Det var stas!

 

 

Siden var jeg regionsjef i Glitter, før jeg begynte med min egen kafe. Kafelivet stortrives jeg med! Her får jeg møte mennesker, ta en prat og spre glede.

 

Jeg mener bestemt at kaffe er lik lykke!

 

I dag er jeg avdelingsleder hos Kanel steinovnsbakeri. Her har jeg vært i ett år. Jeg var ikke i tvil om å søke på denne jobben da den kom opp. Kanel er litt annerledes enn andre aktører, det er en familiebedrift, der ledelsen jobber nært på oss ansatte. Jeg er stolt og glad for å få jobbe her.

 

 

 

Hos Kanel steker vi brød og andre bakervarer i kafeen hver dag, og vi produserer alt av mat selv – fra gode råvarer. Vår visjon er å gi topp service og gode opplevelser til våre kunder, hver dag hele året.»

 

Kom innom, og la deg friste!

 

 

 

 

Sist endret - 18 mars 2020