Meny
 
smoothiexchange logo og acai bowls

Næringsrik supermat i farta

SmoothieXchange er den eneste smoothiebaren i Norge som lager smoothies “the American way”. Det brukes massevis av naturlige frukter og bær, fettfri frozen yoghurt og best av alt - ingen tilsatte konserveringsmidler eller sukker.

 

Supersunn smoothiebolle

Du har sikkert hørt om det – Açai (uttales a-sa-i), det lille, runde, lilla-sorte bæret. Det er på størrelse med et lite kirsebær, og har en kakaolignende smak. Bæret har et meget høyt innhold av antioksidanter, proteiner og naturlig fiber, og er noe av det mest næringsrike man kan finne i Amazonas.

 

Açai bowl har blitt et begrep, og nå har trenden funnet veien fra USA til Norge. Vi topper açai-smoothien med friske bær eller noe sprøtt og godt, og får et fantastisk lite måltid. Supersmakfullt, supersunt og supergodt!

 

5 om dagen

Juice av frukt og grønnsaker er en deilig måte å få i seg 5 om dagen. Proppfullt av vitaminer og mineraler, og med gode smaker, er de perfekte små energibomber som kroppen blir glad av.

 

 

SmoothieXchange bruker juice fra Essentially, som er produsert i en spesialbygd hydraulisk trykkpresse. Den amerikanske oppfinnelsen har et press på hele ni tonn, og sørger for at hver næringsrike dråpe av de gode fruktene og grønnsakene skvises ut.

 

Denne metoden gjør varmebehandling unødvendig, og holder enzymene intakte over lengre tid. Det er viktig for å bevare næringsstoffene i juicen. Samtidig gir det en enestående frisk, ren og smakfull juice!

 

 

  • Karusell-2.jpg
  • Karusell-1.jpg
  • Karusell-3.jpg

Nå dine 5 om dagen med smakfulle og forfriskende drikker! Du finner SmoothieXchange i 1. etasje i den nye delen, ovenfor Anton Sport og ved siden av Norli. Du parker smartest på den nye delen, Sandvikaveien 178.

 

Sist endret - 18 mars 2020