Meny
 
kaffe med design

Elsker du kaffe? Ta turen til Sandvika Storsenter!

Er det en ting som hjelper på humøret på ruskete høstdager, så er det en deilig kopp kaffe. På Sandvika Storsenter finner du en rekke fantastiske kafeer, som garantert vil dekke ditt kaffebehov!

Jeg er ikke menneske før jeg får kaffe om morgenen, og må innrømme at det lett kan bli et par kopper utover dagen. På Sandvika Storsenter har jeg testet ut de aller fleste kaffestedene, og du kan ofte se meg på en av de mange kafeene med laptopen på bordet og en rykende fersk kaffe i hånden. Det er så koselig med en kaffe, det kvikker opp og gir et lite avbrekk i hverdagen.

 

 

Selv har jeg noen faste kaffetyper jeg alltid bestiller, og jeg må innrømme at jeg er av typen som elsker kaffen min ekstra sterk. Er jeg veldig trøtt om morgenen føler jeg ofte behovet for en god dose koffein i kaffen min, og da hender det jeg tyr til en latte med tre espressoshots i. Har jeg litt dårlig tid, men gjerne vil få kjenne smaken av kaffe før jeg haster videre, blir det gjerne en enkel eller dobbel cortado, mens jeg skriver i planleggeren eller notatboka.

 

 

Etter lunsj tar jeg ofte en enkel shot espresso, og når jeg unner meg en pause blir det gjerne en dobbel flat white «to go». En flat white er en cortado med ekstra melk, altså en kaffe midt i mellom cortado og latte.

 

 

Jeg liker alle kafeene på Sandvika Storsenter, og bytter på etter om jeg skal sitte lenge, eller vil ta med meg en kopp i hånden. Jeg går til Kanel, Baker Hansen eller Espresso House når jeg trenger å sette meg ned foran laptopen med en deilig kaffe, Stockfleths når jeg vil ha verdens beste cortado «to go», eller Starbucks når jeg føler behovet for en ekstra stor latte. BIT og Joe & the Juice er stamstedene jeg går på for en god og sunn lunsj, med påfølgende kaffe til. 

 

Er du kaffetørst, bør du med andre ord komme deg til Sandvika Storsenter, for her finner du kaffe for ethvert behov!

Hilsen Line

Sist endret - 18 mars 2020