Skolestart

Skolestart med stil hos Clas Ohlson

Hos Clas Ohlson finner du alt du trenger til arbeidspulten og sekken – så det er bare å sikre seg godbitene til skolestart allerede nå!

Publisert 24. juni 2019
Mat og drikke

Love is love

Vi hjelper deg med en enkel, men imponerende pridekake til helgens fest. Love is love, love is all!

Publisert 21. juni 2019
Sport og fritid

Alle skal se

Å sitte stille er en av vår tids største utfordringer. Barn og unge beveger mindre på seg. Sammen med Norges Fotballforbund og Essilor vil Synsam være med og øke motivasjonen for en aktiv fritid. En synsfeil skal aldri stå i veien for et aktivt liv.

Publisert 17. juni 2019
Sommer

Sommerens kuleste solbriller

Fargede glass, markerte fasonger og – selvsagt – raske briller! Det er blant stikkordene for årets solbrilletrender. Beskytt øynene dine og se kul ut samtidig, vinn-vinn! Her er noen av våre favoritter.

Publisert 14. juni 2019
Sport og fritid

Med regelmessig vedlikehold holder sykkelen din lenger

Her er Anton Sport sine beste tips til god sykkelpleie.

Publisert 12. juni 2019
Hjem og hobby

Et eventyrlig barndomshjem

Søstrene Grenes nye, flotte kolleksjon av produkter til barnerommet, lekehjørnet og spisebordet har kommet i butikk. I utvalget finnes praktiske produkter med drømmende, lekker design som barna vil elske!

Publisert 11. juni 2019
Sommer

De fineste sandalene finner du på Sandvika Storsenter!

Sommeren har ankommet Sandvika Storsenter, og vi gleder oss over at det endelig er sandalvær! Akkurat nå er butikkhyllene proppfulle av freshe og praktiske sandaler. Her er sandalene vi ønsker oss denne sommeren.

Publisert 10. juni 2019
Sommer

Sommerfresh hudprep

Varmere vær betyr mindre klær, og etter en lang vinter kan tanken på sandaler, badetøy og bare legger by på lettere stress. For noen av oss kommer sommeren litt brått på, men på Sandvika Storsenter finner du alt du trenger for å bli sommerklar i en fei! Sjekk Lines beste sommerprep-tips her.

Publisert 10. juni 2019
Sommer

Sommerfin i lin

I år er ton-i-ton lyse eller beige antrekk, gjerne i sett, overalt i motebildet. Vi på Sandvika Storsenter elsker denne trenden, og Line har tatt turen rundt på senteret og scoopet sine favoritter.

Publisert 10. juni 2019
Mote og skjønnhet

Badetøy for alle former

Snart er sommeren her, og det betyr selvfølgelig at den store badesesongen er rett rundt hjørnet! På Sandvika Storsenter finner du badetøy i alle varianter, til alle kroppsfasonger og alle aldre! Sjekk det fantastiske utvalget av lekkert badetøy fra Marinka og Next to Nothing her!

Publisert 04. juni 2019